Szabályzat

A Kunbábonyi Vendégházat (a Civil Kollégium épületében) a Kunbábonyi Tízek Közösségi Szövetkezet üzemelteti. Tulajdonos: Civil Kollégium Alapítvány

Az Ön kellemes pihenése érdekében kérjük, hogy a Vendégház használatba vétele előtt ismerkedjen meg a vendégház használatának Szabályzatával Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Vendégház használatba vételével Ön elismeri és elfogadja annak használati Szabályzatát, valamint kötelezettséget vállal az abban leírtak betartására és felelősséget vállal a Szabályzat be nem tartása miatt okozott kárért. A Szabályzat a Vendégházban tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik.

Felelősségvállalás

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a Szabályzat megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért az üzemeltető és a tulajdonos felelősséget nem vállal! A Vendégház területére, beleértve annak kertjét, behozott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk. A vendég köteles vigyázni személyes holmijára és értékeire Ez a felelősség a tulajdonost és az üzemeltetőt nem terheli. A Vendégházhoz tartozó eszközöket annak területéről még ideiglenesen sem lehet elvinni.

Általános szabályok

A Vendégház egész területén, 18 éven aluli személyek szeszesitalt nem fogyaszthatnak, és nem dohányozhatnak.

Szállás

Az érkezés napján a házat vendégeink 12.00 órától foglalhatják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 14:00 óráig hagyják el! Korábbi érkezésre és későbbi távozásra van mód, ha a szállásfoglalás során ezt előre jelzik.

Lehetőség van akadálymentes szoba igénylésére. Kérjük ilyen igényüket a szállásfoglalásnál jelezzék. Két akadálymentes fürdőszobával rendelkező szobánk van.

Dohányzás

Az épületekben dohányozni, valamint füstölőt használni tilos! A parkban dohányzásra kijelölt helyek: kiülő tető és a kerti kávézó előtti terület. Szíveskedjenek a dohányzást ezekre a helyekre korlátozni, továbbá hamutartót használni!

Tűzrakás, bográcsozás

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől eltávolítva.) Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos!

A kert és az épület zárása

Eltávozáskor és éjszakára kérjük az épület bejáratait kulcsra zárni!

Parkolás

Kérjük, hogy autóikkal úgy parkoljanak le, hogy a többi vendéget ne korlátozzák a szabad mozgásban / parkolásban!

Berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, kérjük, ne vegyék el a helyükről. A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, stb.) kérjük, ne vigyék ki a parkba és a kertbe. Amennyiben a tartózkodás alatt a bútorokat és berendezési tárgyakat áthelyezik, úgy távozáskor ezt kérnénk visszarendezni.

Takarítás

Érkezéskor a Vendégház tiszta, kitakarított állapotban fogadja a vendégeket. Távozáskor a vendégeknek nem kell kitakarítaniuk, arról a Vendégház gondoskodik. Ugyanakkor kérjük, hogy a Vendégházban történő tartózkodás ideje alatt is ügyeljenek a rendre és tisztaságra.

Szemét elhelyezése

A háztartási szemét gyűjtése a folyosón található szemetesben lehetséges. A szemetet kérjük szelektálják: szelektív kukába műanyag, fémdoboz, papír, vegyes kukába minden más, kivéve a szerves hulladékot. A szerves hulladékot kérjük, hogy a konyhában helyezzék el, az erre kijelölt gyűjtő edénybe. Az üveget a kávézóba adják át. Ha a szemetesek megtelnének az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt a kerti kávézó mellett található nagy kukák valamelyikébe. Újabb szemeteszsák a konyhában kérhető.

Fűtés

A vendégház központi fűtéssel rendelkezik. A helyiségek hőmérsékletének beállításában kérje a személyzet segítségét vagy a radiátoron található szabályozó gombban szabályozza a hőmérsékletet. Kérjük, hogy ne az ablak nyitva tartásával hűtse a szobát. Az ablakot a szellőztetés után csukja be.

Étkezés

Az épületben melegítő konyha üzemel. Ha érkezés előtt bejelentik, akkor meleg ételt tudunk felszolgálni, amelyet a városi étteremből hozatunk. Reggelit helyben készítünk, amit a szobaár nem tartalmaz. Ezt is külön kérésére biztosítjuk.

LeMat Kávézó

A kávézó az ebédlőben áll rendelkezésre a vendégeknek üdítő és szeszesitalokkal, édességgel, snack-kel. Egyedi vásárlásra van lehetőség, a szobaár nem tartalmazza a kávézóban való fogyasztást.

Park, közösségi kert

A parkot és a közösségi kertet az üzemeltető szövetkezet gondozza. Kérjük, ügyeljenek a növények épségére, legyen az virág, bokor, fa, zöldségfélék, fűszernövények. A közösségi kertben lehetőség van kikapcsodódásként a kertészkedésre. Ehhez kérjük, hogy a szövetkezet dolgozóinak közreműködését kérje.

Vendégpanasz, észrevétel

Panaszát, észrevételét minden esetben jelezze az ebédlőben elhelyezett Vásárlók könyvében, vagy az info@kunbabony.hu e-mail címen.

A Vendég írásos panaszát minden esetben igyekszünk kivizsgálni, a szükséges lépéseket megtenni a probléma megszüntetéséhez.

A tulajdonos és az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal, és kártérítés megfizetésére nem kötelezhető természeti csapás, tűz internet kimaradás, illetve önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. áramszünet). Felhívjuk a Vendégek figyelmét a ház és az autó mindenkori bezárására, az értékek elvesztése vagy lopás elkerülése érdekében.

Kérjük, hogy a megkapott elégedettségi kérdőívet távozás előtt a recepción leadni szíveskedjenek. Bármilyen észrevételét, javaslatát kérjük jelezze munkatársainknak.

Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt az üzemeltető szövetkezetnek haladéktalanul jelezni személyesen a házban tartózkodó munkatársnak, vagy a következő telefonszámok valamelyikén:

Telefon:
• Mészáros Zsuzsa +36 30 6272496
• Tóth Gézáné, Zsófi : +36 20 6100557

Köszönjük!
Kellemes időtöltést és jó pihenést kívánunk!